Ski-Doo Snowmobiles Forum banner

Montaż torby podsiodłowej

617 views 10 replies 6 participants last post by  Deanoheath  
#1 ·
Czy ktoś może mi powiedzieć, czy torba na siedzenie Ski-Doo LinQ Trail - 11 L SKU: 860201275 pasuje do XT 900T R?

#2 ·
Lynx nie wymienia tej torby w swoim katalogu akcesoriów, trzeba będzie ją wypróbować, gdy skuter śnieżny dotrze do dealera jesienią.
Myślę, że by nie pasowała, pasuje tylko do skuterów gen4/5, które nie mają akumulatora za siedzeniem, więc tylko do 850, a nie do 900 ACE.

#3 ·
Lynx nie wymienia tej torby w swoim katalogu akcesoriów, trzeba będzie ją wypróbować, gdy skuter śnieżny dotrze do dealera jesienią.
Myślę, że nie pasowałaby, pasuje tylko do skuterów gen4/5, które nie mają akumulatora za siedzeniem, więc tylko do 850, a nie do 900 ACE.
Ok, dzięki.

#6 ·
View attachment 2098583

Sprzedawca powiedział, że to nie pasuje i nie zamontuje tego. Przyniosłem to do domu i wcisnąłem trochę mocniej i pasuje idealnie. Widać, że trochę ściska siedzenie. Napełniam to pełnymi kwartami oleju i nie miałem problemu.
Świetnie, dzięki za odpowiedź.

#8 ·
Byłem ciekawski, więc zdjąłem torbę, żeby dzisiaj przyjrzeć się siedzeniu. Oto wgniecenie na siedzeniu po około 2300 milach w zeszłym roku. Jest trochę brudne, więc może powinienem je wyczyścić, ale zamiast tego prawdopodobnie po prostu założę torbę z powrotem. lol

#11 ·
Na tunelu umieściłem suchy worek, który się składa. Uwielbiam tę torbę z wielu powodów. Wciąż mam za tym otwartą przestrzeń, więc pomyślałem o umieszczeniu tam dodatkowego kanistra z paliwem. Możesz je zobaczyć tutaj, jeśli powiększysz.
View attachment 2098617
Widzę coś, co wygląda jak skrzyżowane ramiona....... zgubiłeś się?? :LOL: