Ski-Doo Snowmobiles Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
1,561 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello, i've got an old Elan i bought on the cheap a few years ago. It runs great when cold but after a minute or two it feels like the kill switch is kind of hit on/off, runs on one, then both fire back to one.

I know the points are original. I decided first things first, it could probably use a new point/condenser.

I believe the the Points: Bosch: 2 207 013 002

Condenser: 217 330 037?

Can anyone verify?

searched high and low, and i believe these are accurate numbers but not 100% sure.
 

·
Registered
Joined
·
3,191 Posts
Hello, i've got an old Elan i bought on the cheap a few years ago. It runs great when cold but after a minute or two it feels like the kill switch is kind of hit on/off, runs on one, then both fire back to one.

I know the points are original. I decided first things first, it could probably use a new point/condenser.

I believe the the Points: Bosch: 2 207 013 002

Condenser: 217 330 037?

Can anyone verify?

searched high and low, and i believe these are accurate numbers but not 100% sure.
I believe you points number is correct and available here:

https://www.ebay.ca/itm/Nos-Vintage-Skidoo-410-7006-Snowmobile-Bosch-2-207-013-002-Contact-Points/223853047106?hash=item341eae6d42:g:73EAAOSwXIheHlWw&vxp=mtr

Your condenser number is wrong but corect one here:

https://www.ebay.ca/itm/vintage-snowmobile-ski-doo-Elan-250-294-300-twin-NOS-BOSCH-condenser/303135995335?hash=item46945035c7:g:mgMAAOSwB4NWt17y&vxp=mtr
 
1 - 4 of 4 Posts
Top