Ski-Doo Snowmobiles Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
789 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My Etec woke from her summer slumber with a miss under a hard pull. My question is will an injector throw a code if it misfires? I'm going to try a set of new plugs first, but doubt that's my problem. They have less than 2000 miles on them.
 

·
Registered
Joined
·
789 Posts
Discussion Starter · #3 ·
What rpm is it happening at.

braaAAAaap!!!
Not a particular RPM. It's spread out across almost all of it. In fact after listening to it again it may even be missing a little at idle. barely detectable tho. Under a pull she really cuts out.
 

·
Registered
Joined
·
756 Posts
Not a particular RPM. It's spread out across almost all of it. In fact after listening to it again it may even be missing a little at idle. barely detectable tho. Under a pull she really cuts out.
Well that sucks sorry I can't help you out.

braaAAAaap!!!
 

·
E-Tec Rules
Joined
·
33,574 Posts
how old are the plugs?
 

·
Registered
Joined
·
789 Posts
Discussion Starter · #6 ·

·
Registered
Joined
·
789 Posts
Checked compression and both sides were right at 160 PSI. so she's good internally. I guess my question is still out there. Do you guys know if an injector misfires will it throw a code?
 

·
Registered
Joined
·
79 Posts
I had the same thing a couple of years ago. Sled had 1000 miles on it. I did plugs, fuel filter, and fresh gas and it was back to normal. I'm pretty sure that It was the gas.

Edit... I'm not sure about the code question.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top