Ski-Doo Snowmobiles Forum banner
tps
1-13 of 13 Results
  1. REV-GEN 4: MXZ Perf. Trail 129/ Renegade 137
    I am wondering if anyone has experienced what happened to me this week. On Tuesday we got about seven inches of snow in St. Paul, MN so I took my 2017 Renegade X 850 ETEC out of the garage for a quick ride around the park by my house. While going along at about 20 mph, the sled suddenly...
  2. MXZX Race Sleds
    Hey All, Heres the long story made short- Bought a 2014 600 RS with the hot start hooked up, worked fine. Brought it home and disconnected pin 10 ecm. Sled worked fine. Synced the carbs, plugged pin 10 back in, reset TPS, unplugged pin 10 again and worked fine. Out playing a week later -...
  3. REV-XP/XS Chassis: Perf. Trail 120-129 Inch Models
    Good evening. Trying to get my sled back on the snow, but having issues. The sled is an electric start and cranks fine, but no lights, dash, or start. Friend brought over Candoopro and we got a code of P0608. So, I looked that up and it says: P0608 is bad wires/shorted TPS or ERave position...
  4. REV-XR/XS Chassis: 4-TEC 1200 Perf. & Trail Models
    Im looking at setting the throttle cable to open the throttle 100% . Apparently the 1200 throttle body only opens to about 90% and my RBR W/O field only goes to 94%. Will there be a problem if I adjust the throttle cable to open the TPS to a 100%? Thanks
  5. REV Chassis - Performance and Trail Models
    Alright guys, picked up a new project this morning. 2005 800 PTEK Renegade. Wasn't running right, or at all, when I picked it up. Had a MAJOR flooding issue. Was filling the motor with gas and even spitting it out the exhaust. Pulled the carbs off, drained the motor, etc. SO: 1. Replaced the...
  6. MXZX Race Sleds
    my 2011 600rs thats been trail converted with new 4 way split throttle cable (2 to carbs, 1 to oil, 1 to tps). the tps at no throttle was at 80 and at wot was at 126 but by adjusting the cable ive got it to 29 and at wot 110. it wont reset but if you put it to 100 it will. please help! Thanks in...
  7. MXZX Race Sleds
    my 2011 600rs tps after oil injection was at 79 no throttle then at WOT it was 127. i have been able to get it down to 28 and 110 WOT but can make it better than that. any ideas why this is happening? Thanks, David
  8. REV-XR/XS Chassis: 4-TEC 1200 Perf. & Trail Models
    Ok guys here we go. Just did a bagger trip in upper NB. 4 seperate times the sled shut off when i let off the gas. tried restarting nothing- gauge would power up and stay on past the regular 15sec, fuel pump would intermitenly cicle. So my first thought was main 30 amp relay... no biggy, so...
  9. MXZX Race Sleds
    My tps sensor won't reset hot start plugged in and using 12v battery. Just wondering how I know if the sensor is bad or not?
    tps
  10. MXZX Race Sleds
    My tps sensor won't reset hot start plugged in and using 12v battery. Just wondering how I know if the sensor is bad or not?
    tps
  11. REV Chassis - Performance and Trail Models
    My wife's' sled, 2006 Ski Doo MXZ 800HO has a terrible bog that comes on around 4-6k RPM's. As of December 2013 the chassis has 2200 miles on it and the engine was just completely rebuilt from crank up by Big John at Sled Head Racing (due to a pto side crank bearing failure). Rebuild was done to...
  12. REV Chassis - Mountain Sleds
    I have been hunting an issue on my machine for a couple rides now. I have a 2007 800Ho Ptek. Earlier this winter I changed out my rack carbs with another much less used set from a friend. I called the dealer today and asked about how to identify the proper position for the sensor. When i pulled...
  13. REV Chassis - Performance and Trail Models
    hey just recently picked up an 06 mxzx 600 sdi when i bought the sled it ran great had no issues with it started first second pull every time.. took LH side panel of and unplugged the sensor and changed console so i unplugged the dess, put it back together plugged dess in an forgot to plug the...
1-13 of 13 Results
Top