Ski-Doo Snowmobiles Forum banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. MXZ / Legend / Summit / Grand Touring / Formula
    Hi, I recently purchased a 2010 MXZ 800r Ptek. After starting it, it runs great for about 30 seconds to 1 minute. Then once idle for that time, it drops down to one cylinder until you throttle it again. Once it drops to one cylinder, the gauge cluster lights begin to go out, only flickering...
  2. MXZ / Legend / Summit / Grand Touring / Formula
    I have a problem with my sled, it is a 2001 ski doo highmark x 800 with a big bore kit in it to 827cc. I had bought it last november and it ran good for the first 100km I had it then it started to bog at 4000 rpm, it ran just fine when you got to rev higher than that however it was giving us...
  3. MXZ / Legend / Summit / Grand Touring / Formula
    1999 Ski Doo MXZ 600 roughly 3,500 miles (I have another matching sled to this one so I can swap parts) I need help friends! I've tried about everything I can think of and I'm going crazy. I'm fairly mechanically inclined but I'm really new to snowmobiles. Please help. SOS 12-31-2019 First...
  4. REV-XP / XM Chassis - Mountain Sleds
    Hi guys, I have a 2008 summit 800r I'm having an issue with.. My sled is only running on one cylinder. The sled is only running on the mag side cylinder at idle. If I unplug the mag side plug cap I can get it to run on the pto side, but at soon as I plug the mag side back in it drops the pto...
  5. REV Chassis - Performance and Trail Models
    Okay I have a 04 mxz-x 800 and I was riding the other night taking an easy at 40 mph when the sled lost a cylinder. I was out in the middle of a field near no roads so I started it and if I got on it the sled would clear up till I let off the gas. now after trucking it home it will not do...
1-5 of 5 Results
Top