Tech Support Section - Page 4 - Dootalk.com Site Issues and Suggestion Box - DOOTalk Forums

Jump to content

 






Photo

Tech Support Section


  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#46 eternalwinter

eternalwinter

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 343 posts
  • Gender:Male
  • Location:Valdez, AK
  • Interests:Snowmaching, fishing, photography, hotrods
  • Sled:2019 Summit X 850 165 3"

Posted 11 February 2021 - 12:17 PM

I have been trying to upload pictures to the gallery but when I click the upload button and it goes to the next page, there are only the Step One and Step Two banners with nothing else. Thought maybe it was a space issue so I deleted one photo to try it but still doesn't work and can't put the photo back up of course.  Tried it on three different browsers with no luck.  Suggestions?



#47 Pit Grunt

Pit Grunt

    Advanced Member

  • Admin
  • PipPipPip
  • 8781 posts
  • Gender:Male
  • Interests:ADMIN
  • Sled:2020 900 ACE Renegade DOOTALK sled

Posted 14 February 2021 - 12:40 PM

Are you using mobile apt or a PC?


WE RIDE !!!


#48 gtsnowmo

gtsnowmo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts
  • Sled:2021 Grand Touring 900

Posted 15 March 2021 - 10:56 PM

Hello signed up last month. Seems like my account is still waiting for email confirmation although I already did it.

I can’t PM an Administrator, can someone help me out?

#49 Pit Grunt

Pit Grunt

    Advanced Member

  • Admin
  • PipPipPip
  • 8781 posts
  • Gender:Male
  • Interests:ADMIN
  • Sled:2020 900 ACE Renegade DOOTALK sled

Posted 17 March 2021 - 09:46 PM

E-mail me at [email protected] 
 

why do you say your account does not work. You posted this post...


WE RIDE !!!


#50 gtsnowmo

gtsnowmo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 68 posts
  • Sled:2021 Grand Touring 900

Posted 30 March 2021 - 09:34 AM

E-mail me at [email protected]

why do you say your account does not work. You posted this post...


I think it was a Tapatalk issue everything is now working. Thanks!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users