2019 Ski-Doo Expedition 1200 - Freestyle / Legend / Tundra / Expedition Sport - DOOTalk Forums

Jump to content

 






Photo

2019 Ski-Doo Expedition 1200


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Roger Caya

Roger Caya

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Sled:2019 Expedition

Posted 16 January 2021 - 05:40 PM

When I’m driving all of a sudden I will lose power. I shut it down completely and restart it and everything is fine. Why is this happening? Any suggestions?

#2 Roger Caya

Roger Caya

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Sled:2019 Expedition

Posted 16 January 2021 - 05:44 PM

The check engine light will also come on

#3 LakeEffectForever

LakeEffectForever

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Sled:09 Renegade X 1200

Posted 22 February 2021 - 08:37 AM

Any codes on your display? Probably need to have dealer hook up to BUDS software. 



#4 LakeEffectForever

LakeEffectForever

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • Gender:Male
  • Sled:09 Renegade X 1200

Posted 23 February 2021 - 02:23 PM

How long can you ride for before issue arrises. 



#5 Cains Guest

Cains Guest

    Cains Guest

  • Members
  • PipPipPip
  • 1618 posts
  • Gender:Not Telling
  • Location:NL
  • Sled:850 XRS , 850 XX

Posted 23 February 2021 - 03:42 PM

Fuel sock at the fuel pump is plugged possibly and common 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users